woensdag 17 juni 2015

17.06 C-day 3

We hebben een lastigere dag achter de rug. De benen waren niet goed ... ttz de beenspiertjes beginnen te weten wat melkzuur is. Pfff, niet leuk.
In Saint-Quentin wel lekker gegeten deze middag maar dan wat verloren gereden. En daarna nog zo'n 3 uur wind op kop. Pfff,  niet leuk.
En ondertussen weten we ook waarom een zitvlak een zitvlak is en geen zadelvlak. Pfff, ook niet leuk. Afin,  we zitten met ons zitvlak opgezadeld. Ja, we geven grif toe dat het een goedkope woordspeling is, maar we zijn te afgepeigerd om duurdere te zoeken.
Onderweg ook aan het thuisfront gedacht. Nog wat Familie van Peter Namen Noemen gespeeld ... zie plaatsnamen. 
En nu op Camping "Coronation Street" de tentjes opgeslagen. En zelf een overheerlijk blikje spaghetti opgewarmd.

4 opmerkingen:

  1. Ocharme toch... en niemand mee om jullie een deugddoende massage te geven 😂 Die tentjes zijn toch al hun geld waard he ? Hopelijk lukt het morgen weer beter na een goed nachtje slapen. Courage !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat leek me inderdaad geen leuke dag, vandaag beter na een verkwikkende nachtrust? Zet hem op!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nog een gouden raad tegen kramen en verzuurde benen uit het profpeleton... een halve liter drinken per uur, en zeker 's avonds genoeg drinken (zal wel geen probleem zijn :-)) zodat jullie genoeg vocht binnen hebben voor de dag erna. Test om na te gaan of vochtpeil ok is : urine moet doorzichtig zijn ! Vooruit mannen, geef er maar een goei lap op, en nog veel plezier op de tocht !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nog een gouden raad tegen krampen en verzuurde benen uit het profpeleton... een halve liter drinken per uur, en zeker 's avonds genoeg drinken (zal wel geen probleem zijn :-)) zodat jullie genoeg vocht binnen hebben voor de dag erna. Test om na te gaan of vochtpeil ok is : urine moet doorzichtig zijn ! Vooruit mannen, geef er maar een goei lap op, en nog veel plezier op de tocht !

    BeantwoordenVerwijderen