maandag 29 juni 2015

29.06 C-day 15

Met het krieken van de dag vertrokken om de grootste hitte te vermijden. Deze middag siesta gehouden onder de schaduw van een boom die volgens Peter pruimen droeg en volgens Rik niet. Uiteindelijk bleken er pruimen in te hangen als kastanjes zo klein.
We zijn door uitgelezen wijnstreken zoals Puissegin, Montagne St.Émilion, St.Émilion, ... gefietst en hebben toch aan de verleiding van degustaties weerstaan. Wij zijn Spartaans geworden!
Tot ... we deze namiddag een koppel Kortrijkse pelgrims voor de 4de keer op 10 dagen tijd tegen het lijf liepen (of beter gezegd: fietsten) en we het hoog tijd vonden om te verbroederen. En dus is de namiddag geëindigd met de koele frisheid van Pastis!
Voor het overige valt het ons trouwens op dat de voorbije 2 weken en 1100 km geen andere pelgrims onze wegen hebben gekruist behalve een koppel Nederlanders op Camino-day 1 en deze Kortrijkzanen. 
Overnachten doen we in een gite in Cadillac.

1 opmerking:

  1. Logisch toch dat je nog zo weinig fietsende pelgrims bent tegengekomen: dit is enkel weggelegd voor "the very best, the happy few", kortom jullie dus!
    Verder een observatie: als jullie voldoende overschot energie hebben om over de pruimen aan de bomen te discussiƫren, dan stellen jullie het fantastisch wel :-)
    Heel goed bezig dus!

    Groetjes.

    Lieve & Kristiaan

    BeantwoordenVerwijderen