vrijdag 19 juni 2015

19.06 C-day 5

Deze morgen hebben we een nauwelijks verholen traan weggepinkt bij het afscheid van onze gastvrouw en meer nog van haar trouw keffende Toby.
Op weg naar een korte maar hevige etappe van 65 km. Wat ze in de Tour de France nog zelfs geen col van 3de categorie durven te noemen, zijn voor onze benen uitdagingen hors classe.  Maar vermits het tussen de oren goed zit, halen we het, weze het dat we puffen en kreunen zoals alleen hondje Toby dat kan evenaren.
Deze middag sandwichke gegeten op een nagenoeg perfect bewaard Middeleeuws pleintje in the middle of nowhere. Tal van dorpen doorgefietst die 2 dingen gemeen hebben: mooi en ingedommeld. En daarvoor en daarna velden en heuvels en velden en heuvels en ga zo nog maar even door. 
Deze namiddag reeds om 15u30' aangekomen in ร‰pone waar we in de slordige aap zijn gelogeerd bij een tettertrien zonder weerga. Veiligheidshalve gaan we uit eten ...
En morgen willen we tot voorbij Chartres geraken. Zowel de meteo alsook de topografie van het landschap zijn ons gunstig gezind.

2 opmerkingen:

  1. Aan de garage te zien heeft het zijn naam niet gestolen... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Caminiens,
    De voorbije week zijn we trouwe bezoekers van jullie Blog geworden. Ik geef toe dat ik tegen 20u regelmatig eens ga kijken of jullie nieuwste avonturen al online staan, en stiekem ben ik ook een beetje jaloers.
    Gisteren stokte mijn adem even bij het lezen van het "wreed accident". Grapjassen. Gelukkig was het een grapje waar jullie wellicht al de ganse dag van aan het genieten waren...

    Veel plezier, en "Siga las fleches".

    Kristiaan

    BeantwoordenVerwijderen